Body in Balance

Nicole Prins-Janssen
Laan Ter Catten 82
5673 BC Nuenen

T 06-27 33 30 22
info@body-in-balance.nl
KvK 50959220
BTW NL002431088B86

Praktijk in Nuenen (Brabant) 
voor Voetreflex/ therapie.Hoe werkt Healy?
Ons lichaam zit heel erg intelligent in elkaar. Alles in het lichaam heeft zijn eigen frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord zijn, kan er disbalans ontstaan in het lichaam. Je kunt dan klachten ervaren. Het lichaam doet zijn best om weer in balans te komen. Opnieuw balans vinden kan soms veel tijd en energie kosten.

De Healyfrequentieprogramma’s helpen het bio-energetische veld van je lichaam te herstellen, door middel van het zenden van frequenties die de Healy op jou afstemt. Je lichaam pakt de optimale frequentie op en kan terug in balans komen.

Een Healyfrequentieprogramma bestaat uit een groot aantal verschillende frequenties. Iedere tien seconden analyseert de Healy welke frequentie nodig is op dat moment en voor hoelang. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties is steeds anders. Een Healysessie is daardoor nooit hetzelfde en is precies afgestemd op wat er bij jou past, op dat moment.

De Healy-behandeling kan perfect gecombineerd worden met voetreflex. De unieke combinatie van beide behandelingen vormen een synergie, waardoor u nog sneller herstel en balans kunt ervaren.

Healy meet en kan meer balans brengen op het vlak van:

  • stress
  • gewrichtsklachten en lokale pijnen
  • mentale onbalans
  • huidklachten
  • verzwakt immuunsysteem
  • vermoeidheid of uitputting